Egy hely, ahol
biztonságban és megértve
érzed majd magad
Érezted már azt, hogy a környezeted csodabogárnak tart, és már azt sem értik, amit mondasz, azokat meg pláne nem, amiket tervezel?

Csapott már meg a magányosság szele emiatt?

magány
Magány

Vágytál már valaha arra, hogy olyanok között lehess, akik megértik amiket vallasz és gondolsz, ráadásul még egy cipőben is jártok?


Akkor ott a helyed köztünk a HősNők vállalkozónői fórumán!


Létrehoztuk és megtöltöttük élettel azt a fórumot, ami jelenleg Magyarországon egyedülálló: csak női vállalkozók egy zárt, internetes közösségben, ami a barátságok, a feltétetel nélküli elfogadás és a baráti együttműködések színhelye.

A fórum első bejegyzései óta 10280 hozzászólás született, 159 témában.

A fórumot én indítottam, elméletileg nekem kellene a vezetőjének lennem, de én inkább barátokat szereztem magamnak:
 • Könnyebbé vált az életem és a vállalkozásom vezetése, mert folyamatos visszaigazolásokat, kérdéseket kapok. Ha véletlenül tévútra akarok menni, akkor a lányok nem hagyják.
 • Több új ötletemet is a fórumon beszéltük meg, és pontosítottuk a terveket.
 • A Minerva Capitoliuma magazin nevét a lányok rakták össze a fórumon, míg én a "nem látom a fától az erdőt" szindrómával küzdöttem éppen.
 • Ha valamilyen problémám van, akkor megosztom a fórumon, és rögtön megkapom azokat az instrukciókat, amik kivezetnek az esetleges gödörből. Nálunk nincs olyan, hogy "ó te szegény, de rossz neked!", hanem ilyenek vannak: "na, akkor nézzük másik szemszögből a dolgot"; vagy ilyenek: "fel a fejjel, kitartás, addig is itt egy tipp arra, hogyan intézd a dolgot...."; vagy ilyenek: "mi ezt úgy csináltuk, hogy...."
 • Minden apró örömömben velem tartanak a lányok, és már egyetlen smile-val is hihetetlenül inspirálóak tudnak lenni! 
 • Egyszerűen öröm a fórumra menni, és ott lenni.

Gondolj bele, ezt adta nekem a fórumon lévő közösség. Nekem, aki legendásan gyors és magabiztos megvalósító vagyok, és nem úgy nézek ki, mint akinek bármilyen támaszra lenne szüksége... De még nekem is támaszra van szükségem, és mellé egy biztonságos, színes környezetre, ahol mindenki más és más, mégis egy követ fújunk :).

Kiket várunk a fórumra?

Azokat a nyitott, pozitív gondolkodású vállalkozónőket, akik szeretnének egy olyan baráti közösséghez tartozni, ahol az együttműködések és a beszélgetések, ötletelések is bensőségesek.

A fórumon nincsenek viták, belvillongások, harcok, konkurálás. A fórumon szeretet van és elfogadás, egymás támogatása.

Az összeütközéseket meghagyjuk a külvilágnak, a fórumon úgy akarjuk érezni magunkat, mintha haza járnánk.

harc
A fórumon nincsenek harcok

Kiket NEM várunk a fórumra?

Már előre elnézést kérek, de tény: nem várunk a fórumra férfiakat. Szeretjük, tiszteljük a férfi vállalkozókat, de a fórum mikroklímája egyértelműen magán viseli a női lélek jellemzőit. Senki sem akar irányítani, senki sem akar a fórum élére lépni, senki nem rivalizál senkivel, és ez így van jól. Ha akár csak egyetlen férfi bekerül egy női közösségbe, akkor megváltozik a hormonális állapot, és előtérbe kerül a NŐ. Ha csak nők vannak egy közösségben, akkor az EMBER kerül előtérbe. Mi ezt szeretnénk megtartani. Köszönöm a megértést!


"Játékszabályok"


szabályok

A fórum minden tagjának, az első belépés után el kell fogadnia, és hozzászólásával hitelesítenie a fórumhasználati szabályzatot. A szabályzat legfőbb lényege a saját és mások adatbiztonságának védelme, melynek két fontos eleme van:


                Szabályzat
 • a fórumról adatot nem viszünk ki
 • a fórumra senkit nem engedünk be a saját hozzáférésünkkel.
A második játékszabály a következő: be kell mutatkoznod!
Ugye, hogy egyáltalán nem rémes?

Miről van szó a fórumon?

A fórum teljes értékű fórum, kimondottan azonos beállítottságúak számára, tehát arról van szó, amiről a tagok csak akarják. Bármiről. A felelősségvállalás és a vállalkozás a fő gondolatmotívum, de ehhez számtalan altéma tartozik. Nem zárjuk ki az aktualitásokat sem, minden szóba kerül, ami foglalkoztat bennünket, de a felelősségvállalás és a vállalkozás szemüvegén keresztül. Kis közösség vagyunk, melynek minden tagja teljes jogú tag. Bensőséges, női közösség, ahol együtt gondolkodunk, beszélgetünk, támogatjuk, segítjük egymást akár csak ötletekkel, akár tevékenyen. 

Kötelező vállalkozónak lenni a tagsághoz?

Nem! Nőnek kell lenni a tagsághoz, de az igazat megvallva, a vállalkozónők azok, akik a legtöbbet ki tudják hozni maguk számára egy ilyen fórumból, mert alkalmazottak teljesen más életszemlélettel rendelkeznek. Nem rosszabbal, nem jobbal, hanem mással...
Vállalkozást indító, vagy már vállalkozó nők találják meg legkönnyebben a közös hangot a fórumon. Volt olyan tagunk, aki néhány hónap után kilépett, mert fórumozás közben rádöbbent, hogy inkább alkalmazott szeretne lenni, mert számára az jelenti a biztonságot. Ezt tiszteletben tartjuk, ezért nem várunk, csak vállalkozást indító, vagy már vállalkozó nőket.

Vélemények azoktól, akik már ott vannak a fórumon:

"Nekem személy szerint-itt elzárva a külvilágtól-lehetőséget ad a saját kis világom kitágítására...a vélemény cserére...az ötletek és lehetőségek átbeszélésére... fontos ismeretségek és barátságok szövögetésére...
Egész egyszerűen inspirál a továbblépésre és cselekvésre...
Megnevettet és megríkat :)
Hálás vagyok a kérdéseimre érkezett válaszokért... amelyek miatt sose érzem magam hülyének... és állandóan úgy érzem, hogy én is át akarok adni valamit a saját kis "tudásomból" a többieknek.
Jó helyen jó időben lenni - ezt jelenti nekem a fórum.

Mátyás Anita
http://nevedbenasorsod.hu


***

Megnyugtató érzés, hogy olyan nőkkel vagyok itt körülvéve, akikkel kicsit bizalmasabban beszélhetek olyan dolgokról, amelyeket máshol fel sem tudok hozni, mert ufónak néznek, hogy egyáltalán ilyesmin agyalok. Sok választ is kapok a lányoktól, de amikor nincs válasz, akkor is van egy kis megnyugvás. Ajánlom minden olyan hősnőnek, aki úgy érzi, hogy megerősítésre van szüksége ahhoz, hogy szárnyalhasson.

Nagy Eszter
http://mlmhogyan.com

***

Jó érzés egy támogató csapat tagja lenni. Olyanok közt, akik hasonló gondolkodásúak, hasonló érdeklődésűek, és végülis ugyanazon az úton járunk: az önmagunk megismerésének útján. Szeretem ezt a csapatot.

Mester Éva
http://kertitanacsado.hu

Ízelítő a témákból:

 • Komfortzóna átlépés
 • Felelősség kontra felelőtlenség
 • Hárítás
 • Kockázatvállalás
 • Önbizalom, önértékelés
 • Spiritualitás
 • Vállalkozásokról mindent (kezdő lépésektől, az egészen konkrét esetek megbeszéléséig.)
 • Marketing
 • Ötletbörze
 • A média hatása
 • Konfliktusok, konfrontációk
 • Pozitív gondolkodás
 • Világnézet
 • Külvilág hatása, válság
 • Lelki dolgaink
 • Általános csevegés - mert hiszen nők vagyunk! :)
A legkedveltebb topikok
 • Gyerekszáj - aranyköpések kicsiktől és nagyobbaktól (ez egy tündéri topik, a legvidámabb az összes közül)
 • Ahol a szerencsétlenkedés elválik az igazi pénzkereséstől (szemfelnyitás)
 • Nem fizetnek... - hiába indul be egy vállalkozás, ha a vevők egyszer csak elkezdenek nem fizetni...
 • Öngyógyító praktikák - betegen vállalkozni egyenlő a csőddel. Gyógyítsd magad!
 • Weboldal, saját honlap - kezdetek - hogyan kezdjünk hozzá, kihez forduljunk, ha segítség kell?
 • Weboldal - haladó - nemcsak a kezdőknek vannak problémáik :)


Hogyan lehet jelentkezni?

A fórum előfizetéses tagsági rendszerben működik, egyszeri belépési díjjal, mely öröktagságot jelent: az egyszeri belépési díj 17 000,- Ft.  A fizetés után meghívunk a regisztrációra, az után azonnal beléphetsz a fórumra, és megkezdődhet a fórumos életed (az új életed első napja).

Miért jobb ez a fórum, mint bármely más, ingyenes női fórum? Miért fizetnék valamiért, ha van hasonló ingyen is?

Nincs hasonló ingyen. Ha lenne, ott fórumoznék, és nem indítottam volna ezt!

Sokáig - évekig - fórumoztam női oldalakon, fórumokon, sőt, mai napig élnek a regisztrációim, és teljesen tisztában vagyok az ingyenes fórumok hátulütőivel.

Ingyenes fórumon szinte szóba sem kerülhet a vállalkozásod, mert azonnal reklámnak veszik! Ingyenesen nem kérdezhetsz semmi kényeset, mert vagy rádsütik, hogy “milyen vállalkozó vagy te, hát még ezt sem tudod?” vagy ingyenes választ adnak, tehát használhatatlant…

Ezzel tisztában kell lenned: ingyenes fórumokon lehet beszélgetni, időt elverni, vitatkozni, veszekedni. De az üzletet előre vinni nem lehet ingyenes fórumokon, és igazi barátságokat sem tudsz szőni, igazi támogatást sem kaphatsz!

Kik lesznek ott a fórumon?

A fórum tagjainak névsora bizalmas, így természetesen a te adataidat is bizalmasan kezeljük majd.

Külföldiek is rendelhetnek?

Igen, a fórum a világ bármely tájáról elérhető, a fizetés paypalon lehetséges, külföldre ugyanúgy számlát küldünk, mint belföldre.


Mit veszíthetsz ha nem jelentkezel?

Ha csak a saját példámból indulok ki, akkor akár a vállalkozásodat is elveszítheted. Támogató közeg nélkül egy idő után óhatatlanul feladjuk a harcot. A női vállalkozók számára pedig kiemelten fontos a támogató közeg, sokkal fontosabb, mint a férfi vállalkozók számára. Nemrégiben volt alkalmam olyan nőkkel beszélni, akik már VOLTAK vállalkozók, de újra visszamentek alkalmazottnak, vagy munkanélkülinek. Mert nem tudták kezelni a konfliktusokat, nem tudták megtalálni az egyensúlyt a vállalkozás és a magánélet között, illetve a vállalkozás fejlődési szakaszait sem ismerték fel, és visszamenekültek a biztosnak hitt életbe. Megértem őket. Ez tipikus. Férfiaknál is.

Ugyanakkor, mi nők, legyünk okosabbak: a támogató közeget ne ott keressük, ahol nem tudják biztosítani - családtagok, kamarák, ciliv szervezetek  -, hanem ott, ahol eleve minden erről szól: vállalkozónői fórum.

Gyere a fórumra!

Tudom, milyen a sötétben botorkálni egyedül. Tudom, mert megtapasztaltam. Gyere velünk: kérdezhetsz, válaszolhatsz, fejlődhetsz, érlelhetsz, új dolgokat próbálhatsz ki, amibe a többiek tapasztalatával felvértezve vághatsz bele, és ami a legfontosabb: sosem leszel többé egyedül!

A megrendelés után megkapod a fizetéshez szükséges instrukciókat, e-mailben. Fizetni 8 napon belül kell, átutalással vagy paypal-on (vagy banki készpénzbefizetéssel). A fórumra a pénz megérkezése után azonnal regisztrálhatsz, utána perceken belül aktívvá válik a tagságod.

A tagságod a pénz beérkezésétől számítva örökösnek tekinthető.

Megrendelés

Töltsd ki az alábbi megrendelő űrlapot! Figyelj az e-mail címed helyességére (freemail-esek, indamail-esek és citromail-esek figyeljék a levélszemét mappát is a visszaigazoló levelet várva!)

A számlát postán küldjük, a pénz beérkezése után! A fórumtagság díja - egyszeri díj, örökös tagsággal - 17 000,- forint (bruttó, további költségek nincsenek).

Megrendelő űrlap

Neved: *
E-mail címed: *
E-mail címed újra: *
Pontos lakcím (irányítószámmal): *
Telefonszám: *
Cégnév:
Számlázási cím:

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A megrendelőlap kitöltése és elküldése szerződésnek minősül. A szerződést a PC Kommandó Kft.-vel kötöd.

Várunk szeretettel a fórumon!
Vidi Rita

Utóirat: Mint látod, nincs semmiféle akció, nincs ajándék, nincs limitált létszám, nincs semmi extra nyomás rajtad, hogy mindenképp rendelj. Mi mindent megteszünk azért, hogy jól érezd magad a fórumon, és valódi értéket kapj! Neked csak annyit kell tenned, hogy ha valóban szeretnél ott lenni, akkor jelentkezz. A többi már rajtunk is múlik, de az első lépést neked kell megtenned. Várunk szetetettel!