Az önismereti tréning anyagunk forgalmazása 2010. augusztus 1-jével megszűnt. Az anyag nem vész el, csak átalakul. A tudást megkapod a Minerva Capitoliuma magazin olvasójaként>>

Ahhoz, hogy el tudjunk indulni oda, 
ahova nagyon vágyunk,
először tudnunk kell azt, hogy 
egyáltalán hol vagyunk! 

Vidi Rita

Te is azok közé tartozol, akik nagyon szeretnének valami jót, valami pozitívat cselekedni, de nem tudod, hogy mire vagy képes és mik a lehetőségeid?

Biztosan neked is eszedbe jutott már, hogy az kizárt, hogy azért születtél a világra, hogy egész életedben iskolába, munkába járj, elvégezd a házimunkát, felneveld a gyerekeket, aztán nyugdíjas éveidet a tévé előtt töltsd vagy magányosan, vagy rokkantan...

Ennyi lenne az élet? Munka? Fáradtság? Kimerültség? Aggódás a szeretteinkért?  Kilátástalanság? Pénztelenség?
Néha egy kis öröm?

A válaszom: NEM!
Az életed ennél jóval többet ér és jóval többet tartogathat!

Meg is mutatom, hogy hogyan viheted bele azt a pluszt, ami mindig is benned rejtőzött, és az okot is megadom hozzá!

Figyelem! 2010. július 31-én kifutó termék!
Ez a termék 2010. július 31-e után már nem lesz kapható!


Vidi RitaVidi Rita vagyok, a HősNők.hu főszerkesztője, létrehozója. Annak idején az volt a célom az oldallal, hogy egy helyre gyűjtsem azokat a nőket, akikben már tudatosodott az, hogy az élet többről szól, mint kiszolgálni a szeretteinket, és többről, mint megfelelési kényszerrel küzdeni egész életünkön át. Kiszolgálhatjuk úgy is a szeretteinket, és megfelelhetünk úgy is a világ és a saját magunk elvárásainak, hogy közben mártír és áldozat helyett HŐSNŐK vagyunk. 

Mára már kimondottan küldetésemnek tekintem azt, hogy egyre több nőnek nyissuk el a szemét: nem kell sok ahhoz, hogy jobbá tegyük a világot. Hogy miért kellene NEKÜNK jobbá tennünk a világot? Miért ki másnak kellene? Nem várhatjuk el másoktól azt, amit mi nem teszünk meg. Kezdjük el azzal, hogy ADUNK!
De mielőtt nekifognánk, előbb alapozzuk meg a dolgot önismerettel, és önbizalom növeléssel. Mert nagy feladat áll előttünk, nem kezdhetünk neki a munkának, megfelelő eszközök nélkül!

Mi a sikeres, óriási terheket bíró, kihívásokkal teli feladatokat
vállaló nők titka?

Kérdezhetném így is: Mi a HősNők titka?

Nagyon meghatározó, de nem áthidalhatatlan a különbség az igazi HősNők és az útjukat még kereső, bizonytalan, félénk nők között.
A HősNők három dologban erősebbek csupán: önismeretben, önbizalomban, és tudatosságban.

Ebből most az első két kulcstényezővel foglalkozunk, a harmadik már jönni fog magától.

Az önismeret általában két lábon áll: az erősségeink és a hiányosságaink feltérképezésén, majd ezek rendbetételén. Nyilván, az erősségeinket tovább kell erősíteni, a hiányosságainkat pedig le kell építeni, és pozitív irányba kell fordítani.

DE HOGYAN? - merülhet fel benned a kérdés, és erre én mindig ezt szoktam válaszolni: Hát ez az! Mindenki csak ezt kérdezi, pedig a hogyan mellett legalább olyan fontos a MIÉRT is!

Miért vagyunk itt a földön? Miért vagyunk azok, akik vagyunk? Miért nem vagyunk azok, akik nem vagyunk? - Ezek a kérdések önismeretet elősegítők, elgondolkodtatók, olykor belső konfliktust okozók, de mindenképpen előrevivők.

De még mindig nem az a MIÉRT került terítékre, ami lényeges lenne. Az igazán jó kérdés így hangzik: miért akarok én önismerettel foglalkozni? Mi a célom vele?

Mi, itt a HősNőkön nem csak megtanítunk arra, hogyan tűzz ki célokat, és hogyan valósítsd meg azokat, hanem adunk is célt. Konkrét, előrevivő, megvalósítható, kihívó, az életednek értelmet adó, új célokat.


A HősNők mottója: A nők, egyénileg, és összefogva is, képesek jobbá tenni a világot, de ezt tudatosítani kell minden nőben. A HősNők.hu lehetőségeket, célokat és eszközöket ad a nők kezébe, hogy az életüket HősNőként, és sosem áldozatként éljék.

Hogy ez mit jelent éppen nálad, a te esetedben?

Ezt csak te tudhatod. Ha még nem tudod, akkor a HősNők 21 Alappillér virtuális önismereti tréningünk segít, hogy megtaláld önmagadban azt a szikrát, amit tűzzé, lobogó lánggá lehet csiholni.

Ha eddig még nem gondoltál volna rá, most egy feladat:
képzeld el, hogy végzetes pusztulás fenyegeti a világunkat, és te vagy az egyetlen, aki tudja a katasztrófa elkerüléséhez vezető egyetlen módszert, lehetőséget, utat.
Mit tennél?
Arra gondolnál, amire szoktál?
  • Á, kevés vagyok én ehhez... (inkább pusztuljon mindenki)
  • Á, mi közöm van nekem ehhez? (inkább pusztuljon mindenki)
  • Á, úgysem sikerülne... (inkább pusztuljon mindenki)
  • Á, majd valaki más úgyis megmenti a földet (ha pedig mégsem, akkor inkább pusztuljon mindenki)
  • Á, megvan nekem a magam baja! (és különben is, pusztuljon mindenki, de főleg a szomszéd tehene!)
  • Á, majd holnap (inkább pusztuljon mindenki MA!)
Most ne ingasd a fejed, hogy ez butaság, mert így élsz!

Az, hogy te nem tudsz róla, hogy a kezedben van a világ jobbításának kulcsa, az még nem jelenti azt, hogy nincs ott! Ott van az mindenkiében, csak épp mindenkinek megvannak az indokai arra, hogy ne foglalkozzon vele. (Most soroltam fel.)

Ha felháborítanak az eddigiek, nyugodtan zárd be ezt az ablakot, mert nem állsz készen arra, hogy javíts a saját életeden, és egyúttal az egész világon, feleslegesen pazarlod itt az idődet.
Ha maradsz, az jelzés értékű, sőt, JEL.


Most azokhoz szeretnék szólni leginkább, akik értik, érzik a mondanivalóm lényegét: nekünk, egyénileg is bele kell tennünk magunkból azt a pluszt a VILÁGBA, amit elvárunk, hogy megkapjunk tőle!

Adok-kapok.
Ha nem adok, akkor nem kapok.
Amennyit adok, annyit kapok.

Ez ennyire egyszerű, mégis azt látom - és te is láthatod, ha körbenézel a környezetedben -, hogy az emberek csak úgy várnak, kivárnak, és még véletlenül sem mozdulnának meg olyan értelemben, hogy ne csak NEKIK legyen jó és nekik legyen több, hanem úgy legyen jó és több nekik, hogy közben nem vesznek el máshonnan, másoktól.

Nem akarok ennek a pszichológiai mozgatórugóiba belemélyedni, mert nem az elemezgetés a célom, hanem a javítás.

Jobbá tenni valamit, lenni, jobbá válni teljesen szubjektív, és hibás kiindulási pont arra vágyni, hogy egyszerűen jobbak legyünk, minden jobb legyen

Hibás kiindulási pont egy megfoghatatlan célt kitűzni - jobbá válni csak úgy egyszerűen -, és mi, itt a HősNőkön nem is ezt támogatjuk. Bármi, bárki jobbá válhat még véletlenszerűen is (ismeretlen befolyásoló tényezők által irányítva).

A jobbá válást a "valamihez képest" és a "valaminek az érdekében" kell megfogalmazni, és célként kitűzni.

Ezért hoztam létre a HősNők 21 Alappillért, hogy segítő alapot nyújtsak ahhoz, hogy továbbléphess a világjobbító utadon. Ha akarod. Egyáltalán nem kötelező maradandót alkotni, nem kötelező adni, lehet, hogy kapsz anélkül is. De, ha szeretnél úgy tekinteni önmagadra és az életedre, hogy te valóban megtetted a magadét, akkor ez az anyag neked szól.

HősNők 21 Alappillér - Virtuális önismereti tréning

Alappillér - mert abban segít, hogy megtaláld a mostani önmagadat, a tényleges kiindulási alapot. Az érdekessége az a dolognak, hogy az alap megtalálásával már az építkezést is elkezded, mert ez egy szinte automatikusan végbemenő folyamat. Természetesen lesznek olyan területek, amiken többet kell dolgoznod, mert először nem látod meg benne a pluszt. De meglesz az, mert alappillérekről beszélünk. ALAP - alapvető, PILLÉR - támasztó biztonság.

21 - mert 21 olyan alapvető, tisztába teendő dolgot veszünk sorra az anyagban, amik közül ha egy is hiányzik, már nem lesz teljes a kép. Vajon fel tudnál sorolni most kapásból 21 olyan fontos dolgot, ami hatással van az önismeretedre?

Virtuális - mert nem kell elmenned sehova, nem kell utaznod, nem kell kiszervezned a háztartást és a gyerekeket, míg te felfedezed önmagadat, hanem otthon, a számítógéped segítségével, a saját tempódban, és saját vérmérsékletednek megfelelően alapozhatod meg a jövődet. A jövőbeli énedet.

Tréning - mert lesznek

Kinek szól, kinek való ez a tréning?

- Azoknak, akik nem idegenkednek attól a gondolattól, hogy általuk lehet jobb a világ. 

- Azoknak, akik nagy “építkezés” előtt állnak, és szeretnék ezt biztos alapokra helyezni.

- Azoknak, akik egyszerre túl sok mindenbe kaptak bele, és kissé összezavarodtak - nekik kiváló letisztulási lehetőség a HősNők 21 Alappillér Virtuális önismereti tréning, mert irányt mutat.

- Azoknak, akik biztosra akarnak menni a jövőben is, és szinte kihívásnak tekintik a világ jobbítását. 

A világról...

Álljunk meg egy pillanatra, és beszéljük meg, mit értünk a világ jobbításán. Sokan azért nem kezdenek bele semmilyen jó dologba, mert úgy érzik, hogy mindenképpen kevesek azokhoz képest, akik például a rák ellenszerét kutatják (meglepődnél, ha azt mondanám, hogy megvan a rák ellenszere, de vannak olyan érdekcsoportok, akik számára hátránnyal járna, hogy ez kiderüljön, és ezért megtesznek mindent, hogy erről elterelődjön a figyelem? - lehet ez akár összeesküvés elmélet is, de tudod mit? Bárcsak az lenne!), vagy életeket mentenek valamelyik kórházban.

Pedig nem vagy kevesebb, sőt, több is lehetsz, akár most, ebben a pillanatban is. Nemcsak azok a hősök, akik látványosan hősies tevékenységeket végeznek, hanem azok is, akik saját területükön, saját "hatáskörükben" hozzáteszik a világhoz azt a pluszt, amiért senki nem ad több fizetést, vagy plusz jutalmat!

Soroljam még? 

Nem kell megállítanod a globális felmelegedést, nem kell rákkutatónak menned, nem kell vizimentőnek állnod. Nem kell semmi látványos, önfeláldozó munkában gondolkodnod, egyszerűen csak egy kis pluszt kell adnod a világba. Azt a pluszt, amit egyébként elvársz te is, meg mindenki... Akárhány éves is vagy most... 

A világ nem az, amit a filmeken látsz, hanem az, amit nap, mint nap, észlelsz magad körül. Nem az afrikai éhezők megmentése kell, hogy a célod legyen, az nem számodra aktuális. Neked itt van feladatod (ha afrikából olvasod, akkor ott :)), ebben a kicsi világban. A világnak is csak abban a részében, amit észlelsz. 

Mennyi idő alatt lehet végigvenni a tréning anyagát és a feladatokat?

Mint női időgazdálkodási szakértő, erre csak azt tudom mondani: amennyi időt rászánsz. Az önismeret egy soha véget nem érő folyamat. Amikor elindulunk valahonnan, utána szinte minden lépésünknél fel kell mérni az eredményt, vagyis az önismeretünket is egy új szintre kell helyeznünk, önmagunkkal egyetemben.

A HősNők 21 Alappillér - Virtuális önismereti tréninget többször is használhatod, időről-időre, mintegy visszaellenőrizve a kívánt eredményt. Bármennyire is furának tűnik, ezt hívja a szakirodalom kontrolnak (sőt, a minőségbiztosításban ezt hívtuk szabályozásnak is - irányítás nincs szabályozás nélkül).

Mennyibe kerül?

Az anyagot digitális, letölthető formában kapod meg a pénz beérkezése után, éppen ezért az ára is jóval olcsóbb, mint egy hasonló témájú, ennyire átfogó tréning esetében. 20-25 ezer forint HELYETT

H�sN�k 21 Alappillér - Önismereti tréning6690,- Ft

Tartalma:

Felvezető - mp3

Kérdőív - pdf

Videó1 - avi formátum

Videó2 - avi formátum

Munkafüzet - pdf

Levezető - mp3


(A videók és a hanganyagok lejátszásához megkapsz minden szükséges technikai instrukciót, előző életemben számítógép felhasználókat oktattam.)

Mit nyersz, milyen előnyöd származik abból, 

ha megrendeled a HősNők 21 Alappillért?

Mit veszítesz, ha nem rendeled meg?

Az attól függ, hogy mi a problémád, és attól, hogy mennyire AKAROD, hogy jobb legyen.

Miről szól konkrétan a HősNők 21 Alappillér?

Rólad.

A munkafüzet segítségével, lényegében végigdolgozva magadat az egész anyagon, csak és kizárólag rólad lesz szó. Ilyet egyetlen önismereti tréningen sem kapsz, mert ott csoportok vannak, és folyamatosan át kell fordítanod a mondanivalót önmagadra.

Itt is ez a feladatod lényegében, de azzal, hogy egyedül leszel közben, igazán személyessé és bensőségesség válik a dolog. Senki nem fog figyelni, hogy csinálod-e a feladatokat, senki nem fogja számon kérni, csak te magadon. Csoportos foglalkozásokon is szenzációs élmény részt venni, de már csak akkor, ha tudjuk, milyenek vagyunk, kik vagyunk. Addig viszont ez egy intim dolog, ezt egyedül célszerű végigcsinálni, szisztematikusan.

Itt nincs élményszerű együttlét, itt nincs beszélgetés, móka-kacagás, mert az jó érzés, de elmúlik.

Itt munka van: kiindulási pont, feltárás, instrukciók, javaslatok, adaptálás, érlelés, beépítés.

Ki más tudná ezt megcsinálni helyetted?

“Túl drága ez nekem”

Na, akkor beszélgessünk kicsit az árakról, őszintén!
Épp a minap beszélgettem fodrászhoz járó ismerősökkel - én nem járok fodrászhoz, ezért meglepetésként ért a dolog -, hogy egy félhosszú haj festése, vágása, ápolása 10-15 ezer forintba kerül alkalmanként, még a kevésbé menő szalonokban is. Fogalmam sincs, mennyibe kerülhet a kozmetikus manapság, mert oda sem járok, de lehet, hogy te igen. Műkörmöshöz rendszeresen megyek, ez 3500 forint alkalmanként. Nagy gyengém még a McDonald’s-os FishMac szendvics, és a shake, bármikor McDonald’s környékén járok, gondolkodás nélkül veszem magamnak… Még akkor is, ha nem vagyok éhes. 

Hogy mire akarok kilyukadni ezzel? Arra, hogy ha csak egyszer mondasz le egy-egy olyan dologról, amit szerinted megérdemelsz - ez egyébként egy veszélyes gondolkodásmód, de majd erről máskor -, de egyébként nem életbe vágóan fontos, akkor máris meglesz a pénz erre az anyagra. Vagy bármilyen más anyagra, ami a lelki, szellemi épülésedet segíti. Mert valljuk meg, a testünket kényeztetjük ám dögivel, akkor is, ha nincs rá szüksége, de a lelkünket csak akkor vesszük ápolás alá, mikor már valami nagy gondunk van, vagy bajban vagyunk…
Amerikában az önismereti anyagok, szemináriumok százezres nagyságrendű árkategóriában szerepelnek. És veszik! Mert a sikerhez ezek kellenek, márpedig a siker hazájában ez a minimum elvárás az emberektől: sikerre vágyás, sikeressé válás.
Itt, magyarországon a panaszkodás és a depresszió az “elvárás”. Az ingyen van…

Bónusz önbizalom növelés!

Minden 8 napon belül fizető megrendelő ajándékba kapja az Önbizalom növelés harminc, azonnal bevethető módszerrel című minitréninget is, ami egy digitális könyv (pdf) és egy videóprezentáció. Az önbizalom növelés körüli tévhitek elhessegetésével kezdődik, és 30 azonnal bevethető - és bevetendő! - praktikát tartalmaz. Innentől kezdve egy szót se halljak, hogy “Nekem nincs önbizalmam…” Csinálj magadnak! Minden segítséget megad ehhez ez az anyag. Az ajándék bónusz értéke 3990,- Ft.

Hogyan jutok hozzá az önismereti tréninghez és a bónuszhoz? - Megrendelés menete

A nálunk már megszokott, jól bevált módon:

  1. Kitöltöd az alábbi megrendelő űrlapot
  2. Az űrlap elküldése után megkapod e-mailben a fizetésről szóló instrukciókat, és részleteket. Fizetési határidő 8 nap, a bónuszt csak a 8 napon belül fizetők kapják meg.
  3. Fizetni lehet: banki átutalással, készpénz befizetéssel és paypal-on.
  4. A pénz beérkezése után azonnal megkapod a hozzáférést a letölthető anyaghoz, és közben máris postázzuk számodra a kérdőíveket és a munkafüzetet (ha azt a verziót kérted). A számlát postán küldjük szintén, mindkét verzió esetében.

FIGYELEM! Spammizéria! Freemail, citromail, indamail e-mail címmel rendelkezők figyeljék a levelezőjük spam/levélszemét mappáját is, mert az inbox/bejövő levelek mappa helyett, a spam mappába is érkezhetnek a levelek. Ezen szolgáltatók spamszűrése igen rugalmatlan, a rövid időn belül egymást követő levelek küldőit automatikusan kiiktatják, tekintet nélkül arra, hogy mit tartalmaz a levél…

Megrendelés

Töltsd ki az alábbi űrlapot - figyelj az e-mail címed helyességére, mert arra kapod az információkat a jövőben -, és máris kapod a visszaigazoló e-mailt a további teendőkről szóló információkkal.

Figyelem! 2010. július 31-én kifutó termék!
Ez a termék 2010. július 31-e után már nem lesz kapható!


Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséget von maga után, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.


Köszönöm szépen a jelentkezésedet, a további pontos információkat e-mailben kapod!

Szeretettel:
Vidi Rita
HősNők.hu főszerkesztő, A HősNők 21 Alappillér tréning megalkotója

Ui.: 
Vannak, akik egész életükben nem tesznek mást, csak panaszkodnak, siránkoznak, betegeskednek, és soha egy pillanatra eszükbe sem jutna, hogy megtegyék akár csak az első lépést a változtatáshoz. Ugye te nem tartozol közéjük? Nem, nem tartozom!>>