Végre szeretnél több önbizalmat, nagyobb önbecsülést, magasabb önértékelést, de eddig nem tudtad, hogyan kezdj a megvalósításba, és hogyan találd meg a saját lelki békédet, önmagaddal kapcsolatban?

Lelki állóképesség és önbizalom teszt

- ingyenes e-mail sorozat

Érdemes most eldöntened, hogy milyen szerepet szánsz magadnak az életed színpadán, mert az idő száguld és a lehetőségek elhúznak melletted. Szeretném, ha nem csak azt mesélhetnéd magadról, hogy: semmi más nem történt velem, csak megöregedtem.

Feliratkozás a Lelki állóképesség kurzusra (tartalmát lásd alább):

Név: *
Email: *

A feliratkozás után még kapsz egy e-mailt, a benne lévő linkre kattintva kell megerősítened a jelentkezésedet!


Minden hónap utolsó napján könyveket sorsolunk ki az abban a hónapban feliratkozottak között!

Amit a HősNők.hu Lelki állóképesség e-mail kurzusán kapsz:

 • Önismeretet - megismerheted önkorlátozó gondolataid kiindulási pontját, és az előrevivő gondolatok gyűjtésének módszerét

 • Önbecsülést - minden alkalmat megragadunk arra, hogy emlékeztessünk: különleges és csodálatos teremtmény vagy, csak végre el kell hinned magadról. De ha megbizonyosodsz róla, az sem gond :). Több, mint harminc azonnal bevethető módszerünk van az önbecsülésed növelésére!

 • Szeretetet - amiből soha nem elég, az a szeretet, és az ÖNszeretet. Senki nem várhatja el, hogy szeressék, ha önmagát nem tudja elfogadni.

 • Harmóniát - a lelki béke, a nyugalom, a feszültségek hiánya az, ami a harmóniát szinte kézzelfoghatóvá teszi. Erről is kapsz útmutatást.

 • Inspirációt - néha csak egy kósza gondolat van a birtokunkban, vagy egy halvány érzés, de ha olyan témákról olvasunk, olyan nőkkel vagyunk együtt, ami és akik építi(k) bennünk a pozitívumokat, akkor az határtalanul inspiráló lehet.

 • Motivációt - az olvasóink hozzászólásai, a szakértőink írásai, a szerkesztőink cikkei mind-mind azt adják, amiben a külvilág néha igencsak szűkölködik: jó ötleteket, követendő példákat, bevált módszereket.

 • Módszereket - bár az, amiről itt a HősNőkön általában beszélünk, leginkább az ezotéria, a lelki dolgok, a spiritualitás és néha még a misztikum témakörét érinti, vannak tudományos, kipróbált, letesztelt módszerek, amik önmagukért beszélnek.

 • Őszinteséget - a HősNőkön nagyon fontosnak tartjuk az őszinteséget, ugyanakkor nem tartjuk fontosnak a kritikát. Az írások pont olyan hangnemben és olyan szemszögből születnek, hogy te, mint Olvasó, a lehető legtöbb hasznos gondolatot tudd belőle a magadévá tenni.

 • Célt, értelmet - A HősNők egyik titkos célja az, hogy ne csak célkitűzésre ösztönözzön, de kimondottan célt is ad, sőt, eszközöket, amiknek a segítségével megtudhatod, hogyan aknázhatod ki a benned szunnyadó tehetséget.  Az élet értelmének megfogalmazásáról már nem is beszélve...

 • Bensőséges hangulatot - tudatában vagyunk annak, hogy a női közösségeknek mik az előnyei - ezeket tovább erősítjük - és mik a hátrányai - ezeket NEM erősítjük. Olyan légkört teremtünk, ahol minden női olvasónk otthon érzi magát, és minden férfi olvasónk érzi azt, hogy itt még véletlenül sem férfiellenesek vagyunk, hanem kiemelten nőbarátiak :)

 • Gyakorlatokat az önfejlesztéshez - a teljes szakértői és szerkesztői csapat azon dolgozik, hogy minél több hasznos ötletet osszon meg az veled, legfőképp saját tapasztalatukra alapozva, tehát többszörösen tesztelve. A cikkek alatti hozzászólásokból láthatod, hogy az előtted érkezett Olvasóink hogyan vélekednek a módszerekről, cikkekről. Szakértőink írásait a női létünket érintő minden területről.

  Szó lesz még: az önbizalom erősítéséről, önismereti könyvekről, az önismeretről, az önbizalom növeléséről, az önbizalom teszteléséről, önismereti tesztekről, az önmegvalósításról, a lelki béke megtalálásáról, az önértékelésről, a pozitív hozzáállásról, a vonzás törvényéről, a rezgés törvényéről, a Mennyei prófécia című alapkönyvről, a HősNőkről és nem hősnőkről, és nagyon sok, önbizalmat, önismeretet, önbecsülést érintő témáról, szakértőink, cikkíróink tollából


  Amit az e-mail kurzuson NEM kapsz:

 • Nem kapsz bulvárt

 • Nem kapsz celebeket

 • Nem kapsz agysejtromboló, céltalan, semmitmondó írásokat

 • Nem kapsz vitákat

 • Nem kapsz meztelenkedést

 • Nem kapsz botrányt,

 • Nem kapsz politikát

 • Nem kapsz tragédiát

 • Önbizalmat - vannak szituációk, amik könnyebbek azok számára, akiknek nagy az önbizalmuk. Az önbizalom azt jelenti, hogy őszintén hiszünk abban, hogy képesek vagyunk rá! Ezt bővebben is körüljárjuk.

Mit tanulhatsz a Lelki állóképesség e-mail kurzuson?

Önmagadat. Az első levél egy önismereti kérdőív, amely a mostani lelki-állapotodat, lelki állóképességedet tükrözi. A kérdőívet bizonyos időközönként újra kitöltjük, hogy lásd, mennyit fejlődtél.

A további levelekben sorra vesszük a lelki állóképesség kondicionáláshoz szükséges, nagyon egyszerű gyakorlatokat.

A szakértőink cikkeiről azonnali értesítést küldünk, egyébiránt vasárnap kivételével minden nap új cikk kerül fel az oldalra!

Iratkozz fel, és azonnal indul az izgalmas ön-felfedezés!

Név: *
Email: *


Minden hónap utolsó napján könyveket sorsolunk ki az abban a hónapban feliratkozottak között!

Várunk szeretettel!
Vidi Rita
Főszerkesztő