Már nem lehet jelentkezni!
Mi a különbség a sikeres, boldog, elégedett nők, és a sikertelen, boldogtalan, elégedetlenek között?

Sok minden, de az egyik legfőbb különbség: a sikeresek, boldogok és elégedettek elérik a céljaikat, valóra váltják az álmaikat!

Te melyik csoportba akarsz tartozni?


Az álmokat nem elég megálmodni, valóra is kell váltani! (Vidi Rita)

"Segíts kérlek, nagyon nagy szükségem lenne egy valagba rúgásra, hogy végre el tudjak indulni!"

"Annyi tervem van, de még mindig nem tudom, mit akarok igazából!"

"Semmi életcélom nincs, kilátástalannak érzem az egész életet..."


"Melyikkel kezdjem a megvalósítást? Szétfolynak az energiáim!"

"Visszafog a család és a gyerekek. Hogyan valósítsam meg így önmagam?"

Az emberek általában négy nagy csoportba tartoznak:

1.) Tespedők - ők azok, akik karosszékben, a tévé előtt töltik az életüket.
2.) Lelkes tervezők - ők szintén a karosszékben töltik az életüket, de legalább az agyukat megtornáztatják, és szüntelenül terveznek.
3.) Szétszórt megvalósítók - bele-belekapnak a megvalósításba, de a végeredmény nem átütő. Van ami "bejön", de inkább az "ez sem sikerült" a jellemző
4.) Vérbeli megvalósítók - szinte még ki sem gondolják, és máris megvalósítják!


Te melyik csoportba tartozol?

A hamarosan induló UTOLSÓ HősNők Célkitűzés és Megvalósítás Online tanfolyamon megmutatjuk neked az utat a "vérbeli megvalósító" kategóriáig, sőt, el is kísérünk addig!

A tanfolyam végére:

- Rátalálsz az életcélodra
- Értelmet nyer még a legunalmasabb hétköznapod is
- Csak értelmes célokkal leszel tele, olyanokkal, amiket meg is tudsz valósítani
- Megtanítunk arra, hogyan fogadtasd el másokkal a céljaidat
- Tele leszel önbizalommal, és a lehúzó, leszívó emberek áldásos tevékenységét is ki tudod majd iktatni a környezetedből, sőt az életedből is
- Végül, de nem utolsó sorban: tele leszel olyan feladatokkal, amik igazán boldoggá is tesznek. Vége a sziszifuszi, értelmetlen, üres, sehova sem tartó, szenvedéssel teli életnek, mert mi belopjuk az örömet a hétköznapjaidba!

Többé nem lesz előtted lehetetlen. Nem lesz félelmetes a jövő, nem lesz bizonytalan a lét, nem fogja egyetlen külső körülmény sem befolyásolni a sorsodat.

Kiknek szól a tanfolyam?

Azoknak, akik szeretnének célirányosan előre haladni, még ha most nem is tudják, hogy mi a legfőbb céljuk. A tanfolyamon választ kapnak erre is. Azoknak is szól, akiknek elég jól megy a célok megvalósítása, de nem látják a rendszert, a lényeget, és emiatt sok céljuk nem valósul meg, pont azok, amiket nagyon szeretnének.

Kiknek NEM szól a tanfolyam?

Nem szól a szkeptikusoknak, a mindent fenntartással és prekoncepcióval megközelítőknek. Nem szól azoknak sem, akik így gondolkodnak: "Engem ez nem érdekel, de mivel akár ingyen is benézhetek, jelenkezem." Ne raboljuk egymás idejét!
Nem szól azoknak sem - jelenleg - akiknek nincs minden másnap fél órájuk elolvasni az anyagot, és nincs minden nap másik fél órájuk, hogy dolgozzanak a céljaik elérésén.

A tanfolyamon olyanok vesznek részt, és beszélgetnek lelkesen, akik úgy döntöttek, hogy kezükbe veszik a sorsukat, felvállalják az ezzel járó többlet lelki és szellemi munkát, és nem tévé nézéssel, meg neten szörfözgetéssel csapják agyon az időt.
Akit nem érint a témakör, vagy nem érdekli, az ne jelentkezzen!

JELEZD MOST A RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKODAT, figyelem egészen rendhagyó árképzésnek lehetsz tanúja és részese!


Innentől kell nagyon figylemesen olvasni!

A HősNők Célkitűzés és Megvalósítás Online tanfolyam, egy 2.5 hónapos program, mely alatt több, mint 30 olyan "tananyagot" fogsz kapni a zárt online felületen, ami megtanít helyesen célt kitűzni, és megtanít a kivitelezés titkaira is, és közben fényt derítünk a célkitűzés eddig eltitkolt láncszemeire is. Az anyagok minden másnap érkeznek, és miközben átveszed őket, megbeszélheted a gondolataidat a többiekkel, az online zárt felületen. Tapasztalatunk szerint a támogató közösségnek legalább akkora jelentősége van, mint magának az információnak. A zárt oldalon jelenleg több, mint 700 hozzászólás van már, a résztvevőktől. Ez kivételes és felbecsülhetetlen értéket ad hozzá a tanfolyamhoz, hiszen részese lehetsz mások tapasztalatainak is!


Jelentkezési határidő: 2010. 07. 06. kedd 
Fizetni a jelentkezéstől számított 8 napon belül kell, köszönjük a megértésedet!

A 8 napon túl nem fizetők minden figyelmeztetés nélkül kiesnek a megrendelők közül. Úgy gondolom, óriási lehetőség ez a tanfolyam minden résztvevő számára, és mivel sok szó esik majd a halogatásról és kiiktatásáról is, az már egy jelzés értékű, hogy kiknek sikerül 8 napon belül fizetni...

Az online tanfolyam: 2010. 07. 19-én indul, és októberben ér majd véget (egy ajándék meglepetéssel :)).


A rendhagyó részvételi díj

Létezik az a marketinges fogás, mely szerint úgy vezetik fel az árat a kereskedők, hogy azt kérdezik: mennyit érne meg neked, hogy - például - megváltozzon jó irányba az életed?

Én nem ezt kérdezem, hanem ezt: mennyit ér meg neked a tanfolyamon való részvétel? Figyelem! A 0 - nulla - forint is opció, de minden ár megjelölésénél indoklást kérünk. Nem nagy szavakra vagyunk kíváncsiak, hanem indokokra.

Mennyit ér meg neked a tanfolyamon való részvétel, és miért annyit?


Amikor elérkezik a fizetés ideje, akkor annyi pénzt kérünk majd a számlaszámunkra utalni (befizetni), amennyit megjelöltél. Nincs trükk, nincs kapcsolt termék, nincs kapcsolt ár sem, egyszerűen TE VÁLASZTOD MEG AZ ÁRAT!

Mindenki teljes értékűen hozzáfér az anyagokhoz, a résztvevők nem lesznek ár szerint kategorizálva természetesen. Mindenkinek szeretnénk megadni a lehetőséget a programban való részvételre, kizárólag a jelentkezési sorrend, és aztán a fizetési gyorsaság lesz a döntő.

Hagyományos árképzéssel - ha én dönteném el az árat -, akkor a program  35 000,- forint lenne, hiszen tudom, mennyire értékes és hasznos. Én magam minden nap jelenvagyok, és válaszolok, beszélgetek a résztvevőkkel, de ami még fontosabb is, a résztvevő társaid is!

Most nincs ár megszabás. Rajtad múlik minden. NEKED MENNYIT ÉR EZ A TANFOLYAM?

FONTOS: Ne kérj elnézést! Nem azért adom meg a lehetőséget az egyéni árképzésre, hogy rosszul érezd magad! Elfogadom, és örülök minden jelentkezésnek, és árkategóriának! Ne érezd rosszul magad! Azért csinálom így, hogy részt vehess, hogy hasznodra váljon, hogy épülhess!

Szerinted érdekelhet ez a program másokat is?
Szólj nekik, minél előbb! Ugyanis ez az UTOLSÓ ilyen tanfolyam!


Ez a tanfolyam soha többé nem lesz megrendezve, mert a HősNők.hu-n minden megváltozik, és annyi minden új dologgal leszek elfoglalva, hogy igazság szerint nem tudom már garantálni a jövőben az állandó jelenlétet a tanfolyamon. Azt pedig nem szeretném, hogy azok, akik mondjuk jövőre jelentkeznének, kevesebbet kapjanak, mint akik idén... Így azt a döntést hoztam, hogy ez lesz az utolsó ilyen tanfolyam, mert ősztől én már nagyon nem leszek elérhető.

Ezt a tanfolyamot még végigcsinálom, aztán leteszem az online tanfolyam lantot...

Kérlek, csak akkor jelentkezz, ha komolyan gondolod, hogy szeretnél végig részt venni a 2.5 hónapos programon, ami minden másnap legalább 30 perces elfoglaltságot fog jelenteni számodra!

Töltsd ki a megrendelő űrlap minden mezőjét, gondosan!

Az űrlap kitöltése megrendelésnek minősül, a fizetés módjáról e-mailben kapod meg a tájékoztatót, és 8 napig lesz lehetőséged rendezni a számlát. 
Tapasztalatom szerint 8 napon belül a világ másik végéről, postán küldve is lehet rendezni a pénzügyeket.

Fizetni átutalással, rózsaszín postai csekken, vagy banki befizetéssel lehet. (Az ország minden településéről elérhető tehát a fizetési mód!)

MÁR NEM LEHET JELENTKEZNI, lejárt a határidő.

A jelentkezést visszaigazoljuk e-mailben, a fizetési tudnivalókról
e-mailben küldjük meg a szükséges tudnivalókat!

Várunk szeretettel az utolsó online célkitűzés és megvalósítás tanfolyamon!


Vidi Rita

HősNők.hu főszerkesztő, célkitűzés és megvalósítás program vezetője