Hogyan legyünk gazdagok?

2013-12-28

Örök kérdés: hogyan válhat ma valaki gazdaggá?

 

– Te is szeretnél több pénzt, de ha össze is gyűjtesz egy keveset, máris történik valami olyasmi, ami miatt ki is kell adnod?

 

– A te fejedbe is beégett már az a gondolat, hogy “meggazdagodni csak tisztességtelenül lehet“, és mivel te tisztességes vagy, ezek szerint te sosem lehetsz már gazdag?

 

– Ezerszer gondoltál már arra, hogy “bárcsak sok pénzem lenne, esküszöm, tudnék vele gazdálkodni”, és közben titkon tudod, hogy hát azért vannak kétségeid arról, hogy tényleg tudnál-e vele bánni…

 

Bárki lehet gazdag, még te is!

De ha gyakorlatilag mindent rosszul tudsz

a pénzről és magadról is,

akkor irtózatosan nehéz lesz gazdaggá válni!

Az emberek többsége azt gondolja, hogy a gazdagságot az alábbi módokon lehet elérni:

– Nyerni kell a lottón
El kell árulni embertársainkat és önmagunkat is…
– Anyánkat is el kell adni két forintért
– A megfelelő emberekkel kell jóban lenni, és mutyizni kell folyamatosan…
Lopni, csalni, hazudni kell…
– Szex, drog, rock ‘n roll, lányok futtatása, embercsempészet…
– Politikusi pályára kell menni…

Én nem akarok a többséghez tartozni, máris jelentkezem – INGYEN!>>

Te is így gondoltad eddig? Nos, akkor bizony rosszul gondoltad!

DE EZ NEM A TE HIBÁD!

Pont ugyanígy gondolom! Hol lehet jelentkezni?>>

A közbeszédben egyre elterjedtebbek azok a frázisok, melyek szerint:

– Tisztességesen nem lehet meggazdagodni.
– A rengeteg munkának végül szívinfarktus lesz a jutalma.
– Csak a pénz termel pénzt, és akinek nincs pénze, az így járt…
– Egyre nagyobb a szakadék a jómódú szűk réteg és a pénztelen többség között.
– Semmibe nem érdemes belefogni, mert ellopják az ötletet, lenyúlnak, átvernek, stb.

Szomorú a kép, szerintem is boruljunk egymás vállára,

és sírjunk egy jót!

 VAGY!

Tegyünk ezek ellen, és mutassuk meg:

bárki képes az ESZÉVEL pénzt csinálni,
és ehhez nem kell Einsteinnek lenni,
bőven elég a józan paraszti logika

– meg a jobb agyfélteke kreativitása.

Tegyünk, ne sírjunk, jelentkezem!>>

Ki ez a nő, aki itt osztja az “eszet”?

Vidi Rita

Vidi Rita

Vidi Rita vagyok, a jobb agyféltekés kreatív írás módszertan kidolgozója, a RitArt Franchise tulajdonosa, 2013-ban az Év Vállalkozója, cégvezető, mellette egy 300 főt számláló alapítványi iskola fenntartó alapítványának elnöke, továbbá egyéb projektjeimben most közel 200 munkatárssal dolgozom együtt. (RitArt Szövegírás és RitArt BlogZone projektek)

Eddig négy könyvet írtam – sorrendben:
Hagyd a dagadt ruhát másra! (2009);
Hogyan váltsuk valóra vágyainkat? (2010);
Így szeresd a tehetséget! (2013);
Írni bárki tud (2014) -, a pénzügyi intelligenciával, és főként a gazdagodás folyamatával a Gazdagodás Receptje online tanfolyamom keretében foglalkozom több, mint öt éve. 2013-ban indítottam el az első jobb agyféltekés kreatív írás tanfolyamot, amiket 2.5 éven keresztül jobbára személyesen vezettem. Közben trénereket képeztem ki, kidolgoztam a jobb agyféltekés kreatív írás franchise rendszerét, és 2015. szeptembere óta a RitArt Franchise keretében partnerem szervezik és vezetik az íróképzéseket. (Regényírás, meseírás, novellaírás, blogírás.)
Mindig valami olyasmivel szerettem és szeretek foglalkozni, amit sokan nem is értenek elsőre.
Manapság is olyasmi foglalkoztat, amire – és ezt ne vedd szerénytelenségnek – az emberek többsége sosem fog rácsodálkozni, vagy ha mégis, akkor úgy mennek el mellettük, hogy észre sem veszik, hogy ez itt éppen egy forradalmi dolog. Persze nem akar mindenki forradalmár lenni, de mint látjuk, a szürke tömegben élve valahogy nincs olyan sok pénze az embernek, mint amennyire szüksége lenne…

Szóval, ha úgy tetszik, itt forradalmárképzés fog zajlani, de ígérem, nem fogunk mozgalmi dalokat énekelni :).

A Gazdagodás Receptje tanfolyam így néz ki:

– Az alábbi űrlapon történő regisztráció után megkapod az infókat arról, hogy hogyan tudsz belépni a zárt oldalra, ahol a 28 leckét találod.

A leckéket egyben megkapod, és csak és kizárólag a te felelősséged, hogy azokat sorban vedd végig. Azért kell sorban haladnod, mert nem fog összeépülni az információ kerek egésszé, ha össze-vissza csapongsz köztük. De azt senki nem tudja ellenőrizni, hogy betartod-e ezt az alapszabályt, csak rajtad múlik. Ahogy az anyagi jóléted is. Ez az első lépés ahhoz, hogy jó úton indulj el: haladj sorban a leckékkel!

– Minden leckéhez tartozik egy feladat is, amit hol könnyű, hol meg pokolian nehéz kivitelezni, de hogy kinek mi a könnyű és mi a nehéz, az előre sosem tudható.

– A leckékhez hozzá lehet szólni, de egy zárt Facebook oldalon igazán oldott légkörben ott várnak rád az előzőleg regisztrált és a tanfolyamot végigjárt résztvevők, láthatod majd az elért eredményeiket, és szembesülhetsz azzal is, hogy nemcsak te küzdesz kihívásokkal.

– A képzés ideje alatt én leszek a mentorod, de a közösség is hatalmas segítség lesz, majd meglátod.
Már alig várom, hogy induljon, máris jelentkezem!>>

GAZDAGODÁS RECEPTJE

online tanfolyam azoknak, akik több pénzt

és magasabb életszínvonalat szeretnének

Akarom a tudást, máris jelentkezem!>>

Kiknek való a Gazdagodás Receptje online tanfolyam?

– Azoknak, akik tisztán akarnak látni a saját maguk és mások pénzügyeivel és pénzügyi döntéseivel kapcsolatban.

– Azoknak, akik egyszerűen több pénzre vágynak, és tudják, hogy a kanapén heverészéssel, meg állandó panaszkodással eddig valahogy nem lett több pénzük.

– Azoknak, akik bár sokat tudnak a pénzről, nem is érzik magukat szegénynek, de sokkal tudatosabbak akarnak lenni ebben a témában, és el bírnák viselni a nagyobb vagyon terhét is.

– Azoknak, akik érzik, hogy nem teljesek az információik a témáról, és mindent tudni akarnak.

– Azoknak, akik megégették magukat a deviza alapú hitelekkel, és azoknak is, akik nem.

Szerintem nekem való, máris jelentkezem!>>

Kiknek NEM való a Gazdagodás Receptje online tanfolyam?

– Azoknak, akik nem képesek szembenézni önmagukkal, és ők soha, semmiben nem hibásak, mindig másokon múlt és múlik az ő sikerük…

– Azoknak, akik minden változási lehetőségnek masszívan ellenállnak, és kötik az ebet a karóhoz, hogy nekik úgy is jár a több pénz, a vagyon, a siker, hogy semmit nem akarnak másképp csinálni, mint eddig.

– Azoknak, akik lenézik azokat, akiknek nincs pénzük, és mások baján élvezkednek.

– Olyan pénzügyi zseniknek, akiknek bár kilóg a hátsója a szakadt gúnyából, de mindig mindenkinél jobban tudják…

Tévhitek és ellentmondások a pénzről és a gazdagságról, amelyekre választ és magyarázatot kapsz a tanfolyamon:

Szuperül hangzik, máris jelentkezem!>>

A Gazdagodás Receptje tanfolyamon természetesen nemcsak érintjük ezeket a témákat, hanem mindenre magyarázatot kapsz, a végére pedig úgy fogod érezni, hogy már nem is tudod, régebben hogyan gondolhattad ezeket másképp.

Milyen problémákra ad megoldást a tanfolyam?

Avagy milyen problémák fognak elmúlni a  képzés közben? (És valami sokkal-sokkal jobb fog a helyükre kerülni.)

MENNYIBE KERÜL???

Nincs kockázat, mert INGYENES

 Ez tetszik, máris jelentkezem!>>

Szerinted érdekelhet ez a program másokat is?

Szólj nekik, hogy együtt csinálhassátok végig, ugyanis azt most elárulom, hogy sok mindenről meg fog változni a véleményed a tanfolyam végére. Jobb lesz, ha ezt a változást a legjobb barátod, vagy valamelyik családtagod is meg tudja tapasztalni!

[box type=”warning”] Kérlek, csak akkor jelentkezz, ha komolyan gondolod, hogy gazdagodni szeretnél, hogy szeretnél mert a leckék egyenként legalább 30 perces elfoglaltságot fognak jelenteni számodra![/box]

Miért INGYENES?

Azért mert ezrekhez, tízezrekhez akarom eljuttatni a képzés lehetőségét, méghozzá nagyon rövid időn belül, mert úgy gondolom, hogy nagyon ráfér az országra a gondolkodásmód változás. Ha ebben segítesz, hálásan köszönöm! Küldd tovább a lehetőséget ismerőseidnek, oszd meg a linket a Facebookon, hadd legyünk minél többen, mert az mindenkinek jó!

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogy zajlik a gyakorlatban?

Regisztrálsz, aztán megkapod a további lépéseket egy visszaigazoló oldalon és egy emailben.

Hogyan jutok a leckékhez?

Egy zárt oldalon találod a leckéket, mind a 28-at elkülönítve egymástól. A zárt oldalra való bejutás lépéseit a regisztráció után azonnal megkapod.

Mennyi időt igényel naponta a tanfolyam?

Amennyit rászánsz. Teljes egészében átvenni és értelmezni az anyagot legalább egy hónapig tart, ha nem habzsolod be egyszerre az egészet, hanem naponta mondjuk egy-két leckét veszel át nagyon komolyan. Átolvashatod sokkal gyorsabban is – kérlek, haladj majd sorban! -, de nem fogod megérteni, ha csak végigrohansz rajta. Sosem leszel gazdag, ha nem csinálod meg a feladatokat, és legyintesz, hogy ááá, ez smafu. De az már a te bajod lesz :).

Jelentkezés az INGYENES GR tanfolyamra

Az alábbi űrlapon máris jelentkezhetsz a tanfolyamra, csak a keresztnevedre és az email címedre van szükség. Minden szükséges információt emailben fogok küldeni.

A jelentkezésedet azonnal visszaigazoljuk e-mailben, és a technikai tudnivalókról a visszaigazoló oldalon és e-mailben küldünk hasznos infókat. Nagyon fontos, hogy élő, használható email címet adj meg, mert arra fogod kapni a hozzáféréseket.

Figyelem! Minden esetben ellenőrizd a leveleződ levélszemét -SPAM- mappáját is, mert bár nem levélszemetet küldünk, de ennyire a levelezők mostanában nem okosak.

Részletek a visszaigazoló oldalon és levélben.

A jelentkezés nem minősül szerződéskötésnek, ha nem tetszik a tanfolyam, bármikor leiratkozhatsz a levelekről, és törlünk az adatbázisból.

Név*
Email*


 

Szerintem téged érdekel! Ha már eddig eljutottál az olvasásban, az azt jelenti, tényleg érdekel a GR tanfolyam és komolyan gondolkodsz rajta, bár lehet, hogy kicsit furcsán hat, hogy valaki ingyen akar segíteni, hiszen azt már mindenki megtanulta a saját bőrén, hogy “nincs ingyen ebéd”. Ha már ismered a munkásságomat, akkor tudod, hogy én hiszek az önzetlenségben, az adok-kapok harmóniájában. Ha még nem ismersz, akkor most majd megismerkedünk :).

Ha az embereknek több a pénzük, kiegyensúlyozottabbak az anyagi viszonyaik, az bármelyik vállalkozás számára jó hír. Semmit nem kérek cserébe a képzésért, csak azt, hogy tégy meg mindent, ami rajtad múlik. A sült galamb nem fog a szádba repülni magától, de már észre fogod venni, hogy hol röpködnek nagy tömegben, és mit kell tenni azért, hogy el is kapd őket 😉

Rendben, meggyőztél, máris jelentkezem! (ugrás a jelentkezési laphoz)>>

Szeretettel várlak!

Vidi Rita

Vidi Rita

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*


Érdekel? Gazdag akarsz lenni?

Spórold meg a görgetést, jelentkezhetsz itt is!

Név*
Email*


You have Successfully Subscribed!