Hogyan legyünk gazdagok?

Hogyan válhat ma valaki gazdaggá?

JELENLEG NEM LEHET JELENTKEZNI! 

- Te is szeretnél több pénzzel rendelkezni, de ha össze is gyűjtesz egy keveset, máris történik valami olyasmi, ami miatt ki is kell adnod?

 

- A te fejedbe is beégett már az a gondolat, hogy “meggazdagodni csak tisztességtelenül lehet“, és mivel te tisztességes vagy, ezek szerint te sosem lehetsz már gazdag?

 

- Ezerszer gondoltál már arra, hogy “bárcsak sok pénzem lenne, esküszöm, tudnék vele gazdálkodni”, és közben titkon tudod, hogy hát azért vannak kétségeid arról, hogy tényleg tudnál-e vele bánni…

 

Bárki lehet gazdag, még te is!

De ha gyakorlatilag mindent rosszul tudsz

a pénzről és magadról is,

akkor irtózatosan nehéz lesz gazdaggá válni!

Az emberek többsége azt gondolja, hogy a gazdagságot az alábbi módokon lehet elérni:

- Nyerni kell a lottón
- El kell árulni embertársainkat és önmagunkat is…
- Anyánkat is el kell adni két forintért
- A megfelelő emberekkel kell jóban lenni, és mutyizni kell folyamatosan…
- Lopni, csalni, hazudni kell…
- Szex, drog, rock ‘n roll, lányok futtatása, embercsempészet…
Én nem akarok a többséghez tartozni, máris jelentkezem – INGYEN!>>

Te is így gondoltad eddig? Nos, akkor bizony rosszul gondoltad!

DE EZ NEM A TE HIBÁD!

Pont ugyanígy gondolom! Hol lehet jelentkezni?>>

A közbeszédben egyre elterjedtebbek azok a frázisok, melyek szerint:

- Tisztességesen nem lehet meggazdagodni.
- A rengeteg munkának végül szívinfarktus lesz a jutalma.
- Csak a pénz termel pénzt, és akinek nincs pénze, az így járt…
- Egyre nagyobb a szakadék a jómódú szűk réteg és a pénztelen többség között.
- Semmibe nem érdemes belefogni, mert ellopják az ötletet, lenyúlnak, átvernek, stb.

Szomorú a kép, szerintem is boruljunk egymás vállára,

és sírjunk egy jót!

 VAGY!

Tegyünk ezek ellen, és mutassuk meg:

bárki képes az ESZÉVEL pénzt csinálni,
és ehhez nem kell Einstein-nek lenni,
bőven elég a józan paraszti logika

- meg a jobb agyfélteke kreativitása.

Tegyünk, ne sírjunk, jelentkezem!>>

Ki ez a nő, aki itt osztja az “eszet”?

Vidi Rita

Vidi Rita

Vidi Rita vagyok, a jobb agyféltekés kreatív írás módszertan kidolgozója, a RitArt Franchise tulajdonosa, 2013-ban az Év Vállalkozója, cégvezető, mellette egy iskola alapítványi elnöke.

Eddig négy könyvet írtam – sorrendben: Hagyd a dagadt ruhát másra! (2009); Hogyan váltsuk valóra vágyainkat? (2010); Így szeresd a tehetséget! (2013); Írni bárki tud (2014) -, a pénzügyi intelligenciával, és főként a gazdagodás folyamatával a Gazdagodás Receptje online tanfolyamom keretében foglalkoztam több, mint három évig. Meg azzal a több, mint 2000 résztvevővel, akik a tanfolyam működéséig megtiszteltek értő figyelmükkel.

A Gazdagodás Receptje tanfolyam 2014. szeptemberében bezárta kapuit, mert a jobb agyféltekés kreatív írás tréningekre, és a jobb agyféltekés képzéssel kapcsolatos vállalkozásom fejlesztésére- franchise kidolgozása- akartam fókuszálni.

Az utóbbi hónapokban a régi GR tanfolyamosok sorra kerestek a javaslataikkal:

- Rita, nem lehetne könyvben kiadni a GR tanfolyam anyagát? Olyan sok embernek tudnám kölcsönadni…
- Rita, mondd, hogy lesz még GR tanfolyam, a férjemet sürgősen be kellene íratnom!
- Rita, hihetetlen, hogy mennyire dezinformáltak az emberek a pénzzel kapcsolatban, de nekem nincs energiám minden ismerősömet felvilágosítani. Légyszi indítsd újra a tanfolyamot!

Lehet ilyen kéréseknek ellenállni?
Tetszik, máris jelentkezem!>>

De ez nem teljesen ugyanaz a GR tanfolyam, és még ütősebb, mint volt, tehát a régi tagoknak is érdemes velünk tartaniuk! Megújult, új platformra került, és az árazás – ami a maga nemében már egyébként is forradalmi volt, mert a résztvevők mondhatták meg annak idején, hogy mennyit akarnak fizetni, és annyit is fizettek -, is megreformálódott, mert mostantól teljesen INGYENES.

De vannak bizonyos keretek:

- A tanfolyam 2016. április 4-én indul, tehát nem folyamatos a becsatlakozás! Jelentkezési határidő 2016. április 3., utólagos jelentkezéseket csak a következő tanfolyamra fogadunk, tehát jelentkezz most, ha javasolhatom.

- A tanfolyam bő két hónapig tart, a leckéket minden másnap tesszük fel az oldalra.

- A leckéket egy zárt felületen olvashatod majd, és ott beszélgethetsz a többiekkel is (nem a FB-on lesz ez a zárt felület!)

- A képzés ideje alatt én leszek a mentorod, és igyekszem minden kérdésre válaszolni, de a közösség is hatalmas segítség lesz.
Már alig várom, hogy induljon, máris jelentkezem!>>

GAZDAGODÁS RECEPTJE

online tanfolyam azoknak, akik több pénzt

és magasabb életszínvonalat szeretnének

Akarom a tudást, máris jelentkezem!>>

Kiknek való a Gazdagodás Receptje online tanfolyam?

- Azoknak, akik tisztán akarnak látni a saját maguk és mások pénzügyeivel és pénzügyi döntéseivel kapcsolatban.

- Azoknak, akik egyszerűen több pénzre vágynak, és tudják, hogy a kanapén heverészéssel, meg állandó panaszkodással eddig valahogy nem lett több pénzük.

- Azoknak, akik bár sokat tudnak a pénzről, nem is érzik magukat szegénynek, de sokkal tudatosabbak akarnak lenni ebben a témában, és el bírnák viselni a nagyobb vagyon terhét is.

- Azoknak, akik érzik, hogy nem teljesek az információik a témáról, és mindent tudni akarnak.

- Azoknak, akik megégették magukat a deviza alapú hitelekkel, és azoknak is, akik nem.

Szerintem nekem való, máris jelentkezem!>>

Kiknek NEM való a Gazdagodás Receptje online tanfolyam?

- Azoknak, akik nem képesek szembenézni önmagukkal, és ők soha, semmiben nem hibásak, mindig másokon múlt és múlik az ő sikerük…

- Azoknak, akik minden változási lehetőségnek masszívan ellenállnak, és kötik az ebet a karóhoz, hogy nekik úgy is jár a több pénz, a vagyon, a siker, hogy semmit nem akarnak másképp csinálni, mint eddig.

- Azoknak, akik lenézik azokat, akiknek nincs pénzük, és mások baján élvezkednek.

- Olyan pénzügyi zseniknek, akiknek bár kilóg a hátsója a szakadt gúnyából, de mindig mindenkinél jobban tudják…

Tévhitek és ellentmondások a pénzről és a gazdagságról, amelyekre választ és magyarázatot kapsz a tanfolyamon:

Szuperül hangzik, máris jelentkezem!>>

A Gazdagodás Receptje tanfolyamon természetesen nemcsak érintjük ezeket a témákat, hanem mindenre magyarázatot kapsz, a végére pedig úgy fogod érezni, hogy már nem is tudod, régebben hogyan gondolhattad ezeket másképp (nem épp gazdagságtudatosan).

Milyen problémákra ad megoldást a tanfolyam?

Avagy milyen problémák fognak elmúlni a  képzés közben? (És valami sokkal-sokkal jobb fog a helyükre kerülni.)

MENNYIBE KERÜL???

Nincs kockázat, mert INGYENES

 Ez tetszik, máris jelentkezem!>>

Szerinted érdekelhet ez a program másokat is?

Szólj nekik, hogy együtt csinálhassátok végig, ugyanis azt most elárulom, hogy sok mindenről meg fog változni a véleményed a tanfolyam végére. Jobb lesz, ha ezt a változást a legjobb barátod, vagy valamelyik családtagod is meg tudja tapasztalni!

Kérlek, csak akkor jelentkezz, ha komolyan gondolod, hogy gazdagodni szeretnél, hogy szeretnél végig részt venni a 2 hónapos programon, ami minden másnap legalább 30 perces elfoglaltságot fog jelenteni számodra!

Miért INGYENES?

Azért mert ezrekhez, tízezrekhez akarom eljuttatni a képzés lehetőségét, méghozzá nagyon rövid időn belül, mert úgy gondolom, hogy nagyon ráfér az országra a gondolkodásmód változás. Ha ebben segítesz, hálásan köszönöm! Küldd tovább a lehetőséget ismerőseidnek, oszd meg a linket a Facebookon, hadd legyünk minél többen, mert az mindenkinek jó!

Gyakran Ismételt Kérdések

 

A tanfolyam a gyakorlatban úgy zajlik, hogy a legelején beregisztrálsz egy zárt oldalra, ahol először megismerkedtek egymással. Aztán minden másnap emailben kapsz egy rövid leírást a leckéről, és a lecke zárt oldali linkjét. A linkre kattintva, a zárt oldalra belépve olvashatod a leckét, és beszélgethetsz a többiekkel.
Minden lecke elérhetőségét emailben küldjük. Az emailben rövid leírást – kedvcsinálót – és a lecke linkjét találod. Az emaileket akkor is megkapod, ha nem vagy a gépnél, így később is olvashatod majd a leckéket, amikor ráérsz.
Naponta fél órát biztosan igényel a tanfolyam: először is, minden másnap érkezik az új lecke, benne egy házi feladattal. Változó, hogy a lecke milyen hosszú, és a feladat mennyire nehéz, vagy időigényes. Ugyanakkor, mivel sokan vesztek részt egyszerre, ezért valószínűleg azokon a napokon is kedvet kapsz majd belátogatni az oldalra, amikor nincs új lecke, hiszen a beszélgetések is a zárt oldalon zajlanak. Ezért minden nap fél órát legalább rá kell szánni a tanfolyamra. Ez befektetés.
Ha időközben elutazol pár napra vagy hétre, semmi gond, a leckék linkjét automatikusan kapod folyamatosan, így mikor visszatérsz, könnyedén behozhatod a lemaradást. Illetve, ha gyenge a géped, ne aggódj, ha ezt a szöveget el tudod olvasni. A tanfolyam sem lesz megterhelőbb a géped számára, mint ennek az oldalnak az olvasása.

Fontos dátumok, határidők

Jelentkezési határidő: 2016. április 3. vasárnap

A tanfolyam kezdődik: 2016. április 4. hétfő

 

Jelentkezés az INGYENES GR tanfolyamra

JELENLEG NEM LEHET JELENTKEZNI, NÉZZ VISSZA KÉSŐBB!

Az alábbi űrlapon máris jelentkezhetsz a tanfolyamra, csak a keresztnevedre és az email címedre van szükség. Minden szükséges információt emailben fogok küldeni.

Az online tréning 2 hónapig tart, a leckék minden másnap – tehát két naponta – kerülnek fel a zárt oldalra.
Kezdés: 2016. április 4.
A jelentkezésedet azonnal visszaigazoljuk e-mailben, és a technikai tudnivalókról a visszaigazoló oldalon és e-mailben küldünk hasznos infókat. Nagyon fontos, hogy élő, használható email címet adj meg, mert a tanfolyam ideje alatt végig arra kapod majd az értesítéseket.

Figyelem! Minden esetben ellenőrizd a leveleződ levélszemét -SPAM- mappáját is, mert bár nem levélszemetet küldünk, de ennyire a levelezők mostanában nem okosak.

Részletek a visszaigazoló oldalon és levélben.

A jelentkezés nem minősül szerződéskötésnek, ha nem tetszik a tanfolyam, bármikor leiratkozhatsz a levelekről, és törlünk az adatbázisból.

Szerintem téged érdekel! Ha már eddig eljutottál az olvasásban, az azt jelenti, tényleg érdekel a GR tanfolyam és komolyan gondolkodsz rajta, bár lehet, hogy kicsit furcsán hat, hogy valaki ingyen akar segíteni, hiszen azt már mindenki megtanulta a saját bőrén, hogy “nincs ingyen ebéd”. Ha már ismered a munkásságomat, akkor tudod, hogy én hiszek az önzetlenségben, az adok-kapok harmóniájában. Ha még nem ismersz, akkor most majd megismerkedünk :).

Ha az embereknek több a pénzük, kiegyensúlyozottabbak az anyagi viszonyaik, az bármelyik vállalkozás számára jó hír. Semmit nem kérek cserébe a képzésért, csak azt, hogy tégy meg mindent, ami rajtad múlik. A sült galamb nem fog a szádba repülni magától, de már észre fogod venni, hogy hol röpködnek nagy számban, és mit kell tenni azért, hogy el is kapd őket ;)

Rendben, meggyőztél, máris jelentkezem! (ugrás a jelentkezési laphoz)>>

Szeretettel várlak!

Vidi Rita

Vidi Rita